Reacties 34


Goochelvoorstelling, kinderhuis stichting Maashorst, Reek
Ter gelegenheid van mijn afscheid als stagiaire bij het kinderhuis in Reek kwam Dries een voorstelling geven voor 9 kinderen die uit huis geplaatst zijn. De kinderen hebben het SUPER gevonden. Ik heb een aantal kinderen horen lachen zoals ik ze het afgelopen jaar nog niet had gehoord! Ik heb ze ook nog niet eerder zo stralend enthousiast gezien. Een jongen uit de groep vindt het meestal maar niks als hij iets moet doen met iemand, maar hij genoot deze avond van zijn rol als ‘kok’. Het was echt een groot succes. Geweldig dat we de kinderen zo hebben kunnen laten genieten. Een enorm gevoel van voldoening. En dat de groep nogmaals iets leuks kan doen met het geld maakt het nog extra bijzonder. Het was top!! Groetjes, Maaike Voets

 

 

Goochelvoorstelling, OBS de Bolster, Sint-Michielsgestel
Dries kwam in de groepen 3 van OBS De Bolster goochelen. Het was heel erg leuk. Dries betrekt de kinderen goed bij zijn act, hij kan goed met kinderen omgaan. Hij weet het leuk te verpakken en te brengen, met humor. Hij houdt de vaart erin en er was voldoende afwisseling. Op het eind van zijn voorstelling heeft Dries de kinderen ook een goocheltruc geleerd, dat was wel bijzonder.De kinderen hebben ervan genoten! Het is aan te raden voor themafeesten of kinderfeestjes. Annemieke Timmermans (leerkracht)

 

007 008

 

Goochelvoorstelling, Familiefeest, Heeswijk-Dinther
Hallo Dries, we hebben afgelopen zondag een super verrassingsfeestje gehad, voor ons Annemarie haar 40e verjaardag, mede dankzij jou!! De kinderen hebben zich super vermaakt met jouw goochelacts, ze raken er maar niet over uitgepraat. Hoe het toch mogelijk is dat je steeds de balletjes in hun handen liet verdubbelen en die in jouw handen steeds dan verdwenen waren.
Bodie vond het ook helemaal super om eens een echte goochelaar te mogen zijn.
Hij vond het super om te mogen goochelen eerst met een kapot goochelstokje, toen met een heel klein goochelstokje en daarna met een super groot goochelstokje. Hij goochelde eerst de tekeningen in het boek, daarna de kleuren erin en toen gumde hij ook nog eens alles uit.
Ook de grote mensen betrok je heel goed in je acts, iedereen stond er super van te genieten. Ook Annemarie genoot van haar goochel act, zeker toen je daarna ook nog met zo’n mooie feestmuts aankwam. We zullen je dan ook zeker aanraden bij iedereen en mochten we ooit weer een goochelaar nodig hebben, dan weten we je te vinden. Groetjes Fam. van Aarle-Langens www.hvamotoren.nl

 

Goochelvoorstelling + ballon figuren,  door Jesse (7 jaar oud), Scouting Rosmalen
beste dries. ik vind jou trucs geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! echt fantastisch knap hoor ik hou ook heel erg van goochelen en nu nog veel meer die truc met dat gele doekje dat je uit hippes oor toverde vond ik het grappigst en het knapst en die ballonen vond ik ook heel mooi.en je huisdier vond ik ook grappig!!!!groeten van jesse

 

003 004

 

Goochelworkshop familie Verhaeg, door Norah (9 jaar oud), ‘s-Hertogenbosch
Hoi ik ben Norah. we waren met de hele familie naar mijn opa&oma geweest. er was daar een hele coole goochelaar en die heette Dries en die deed allemaal leuke trucjes.zoals je duim door je oor en trucjes met kaarten en hij maakte een tekening van een meneer en die ging ineens praten,dat was echt heel raar maar wel grappig. en ik heb heel hard geoefend op al die trucjes want hij heeft ook een paar trucjes geleerd aan ons, zoals je duim door je oor en dat je een soort klein boekje had en daar zaten 2 papiertjes in en die kon je aan allebei de kanten openmaken en dan zat het roze papiertje bijvoorbeeld in dat boekje en het blauwe papiertje ook en als je hem dan omdraait dan zitten ze andersom en als je hem dan nog een keer omdraait dan zit het weer gewoon. dat was dus een hele leuke dag!!!!! Einde

 

Goochelvoorstelling, OBS de Bolster, Sint-Michielsgestel, thema “toveren”.
Dries heeft een goochelact gehouden voor twee van onze kleutergroepen. Hij wist de kinderen heel goed te boeien. Hij betrok de kinderen ook op een leuke manier bij zijn act en zij hadden een actieve rol hierin. De kinderen waren enthousiast en hadden veel plezier om hetgeen er allemaal gebeurde. Dries deed professionele trucs met steeds verrassende elementen die de kinderen ook erg verbaasden. De goochelshow van Dries is een echte aanrader voor elk kinderfeest! Groeten van Janja en Jaqueline (leerkrachten)

 

_HBS1085 1000 breed _HBS1086 1000 breed

 

Goochel voorstelling, OBS de Bolster, Sint-Michielsgestel, thema “toveren”.
Hoi Dries, Hieronder een recensie over jouw goochelshow van vanochtend bij ons op school: De goochelshow van Dries is erg afwisselend en boeiend om naar te kijken. Voor zowel kinderen als volwassenen blijft het een groot mysterie hoe het goochelen werkt. Door Dries zijn enthousiasme willen de kinderen steeds meer trucs zien en blijven geboeid. Er is ook veel interactie met de kinderen en kinderen worden ook uitgenodigd om te assisteren bij de trucs. De tijd vliegt voorbij en na afloop van de show blijf je je nog steeds verbazen. Nogmaals bedankt voor je optreden! Groetjes, Esther (Leerkracht)

 

F015 F004

 

OBS de Bolster, Sint-Michielsgestel, thema “toveren”.
Hallo Dries, Hier een korte reactie op je leuke show vanochtend. Het was een leuke, echt op kinderen gerichte show. Je zet kinderen aan het denken en op momenten denken ze dat ze het snappen, waarna je ze weer verrast. Je werkwijze is heel kindgericht en ze waren dan ook allemaal heel geboeid en enthousiast. Achteraf hadden ze het nog met elkaar over hoe je dat nou allemaal deed. Een hele leuke aanrader, ook voor een feestje! Groetjes en nogmaals hartelijk bedankt, Cynthia de Haan (Leerkracht)

 

Mini Gestel, Sint-Michielsgestel, thema “mini-magic”.
Als coördinatrice van de woensdagavond tijdens Mini-Gestel heb ik Dries benaderd met de vraag of hij op woensdagavond korte voorstellingen zou willen geven voor groepjes kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar. Verschillende medewerkers, en ik, zijn gedurende de voorstellingen gaan kijken. Wat wij zagen waren enthousiaste kinderen, en ouders, die helemaal werden meegezogen in de trucs die Dries deed. Hij betrok tot groot plezier van iedereen de kinderen bij zijn trucs die vervolgens vol verbazing waren over hoe hij de truc deed, ze konden er geen genoeg van krijgen. Dries gaat op een hele leuke manier met de kinderen om. Groetjes, Truus van Dinther (coördinatrice woensdagavond)

 

013 014

 

Goochelvoorstelling, Koninklijke Kentalis, Berlicum, afscheid werknemer.
Atelier is een onderdeel van de dagbesteding van Kentalis. De doelgroep die hier werkt is communicatief en auditief beperkt (zwaar slechthorend tot doof) met diverse neven handicaps. Deze neven handicaps zijn: verstandelijke beperking, autisme en blind zijn. Dries heeft voor deze doelgroep een goochel voorstelling gegeven die heel erg visueel van aard was. Hij wist onze deelnemers goed bij de voorstelling te betrekken en ze ook ruim een uur lang te boeien met mooie, fraaie en ook hilarische trucs. Als je dit voor zo een complexe doelgroep kunt doen dan heb je toch wel wat te bieden als entertainer, onze doelgroep is niet de makkelijkste om te entertainen vanwege de diversiteit en handicaps. Dries heeft het in de vingers om op een leuke, boeiende manier zijn toeschouwers aan zich te binden en ze van de ene verbazing in de andere te laten vallen.
Groetjes en succes, Joop van der Velden (begeleider dagbesteding)

 

goochelaar dries goochelen goochelvoorstelling 8

 

 

Waar heeft goochelaar Dries opgetreden?

 

Theater De Blauwe Kei, Veghel
Villa Pardoes, Kaatsheuvel
Jeugd en Jongeren Karnaval (JJK), Sint-Michielsgestel
Openbare basisschool De Sleutel, Tilburg
Basisschool de Masten, Rosmalen
Stichting centraal Sint Nicolaas comité (Midi Theater), Tilburg
Kinderhuis stichting Maashorst, Reek
Basisschool De Lichtstraat, Vught
Kiwanis Club Eindhoven
Jeugd en jongeren carnaval Vught
Basisschool De Touwladder, Sint-Michielsgestel
Franciscusschool, Veghel
Jeugdcarnavalsvereniging De Mullukzuipertjes, Gemonde
Logeeropvang ’t Baken, ‘s-Hertogenbosch
Amarezorg, Drunen
Basisschool De Regenboog, Maassluis
Kindercentrum Confetti, Rosmalen
Basisschool De Wegwijzer, Den Dungen (Sint-Michielsgestel)
Theater De Speeldoos / Kansplus, vught
Monseigneur Bekkersschool, Eindhoven
Stichting centrummanagement Vught (marktveld Vught)
Evenementencommissie gestel vooruit (gemeente Sint-Michielsgestel)
Stichting Jeugdbelangen Nuland
Basisschool De Bloktempel, Son
Basisschool Don Sarto, Tilburg
Korein Kinderplein kinderopvang, Eindhoven
Stichting sport en spel gehandicapten, Rijswijk
Kindercarnaval Ons café, Esch
Philips IP&S, Eindhoven
Scouting Veghel
Dagcentrum Oosthoek, Boxtel
Hockeyvereniging MOP, Vught
Gemeente Best
Jeugdwerk Rozenoord / jongerencentrum Elzenburg, Vught
Dream4Kids
Openbare basisschool De Piramide, Vught
Stichting bewonersoverleg Batadorp, Best
Mytylschool Gabriël, ‘s-Hertogenbosch
Recreatiepark de ijzeren man, Vught
Wonderland kinderopvang, Leiden
Herberg De gouden leeuw, Berlicum
De Ark kindcentrum, Vlaardingen
Basisschool Dommelrode, Sint-Oedenrode
Stichting Okido, Veghel
SCI voetbalvereniging, Sint-Michielsgestel
Cello Groote Cingels, Vught
Openbare basisschool De Uilenbrink, Veghel
Tennisvereniging Wolfsbosch, Vught
Hockeyvereniging MHC, Sint-Oedenrode
Kanteel kinderopvang, Den Bosch
Kindervakantieweek JAM, Middelrode
Van Goghmèrt, Neunen
Basisschool De Springplank, Vught
Mini Gestel, Sint-Michielsgestel
Partou kinderopvang, Best
Openbare basisschool De Bolster, Sint-Michielsgestel
Basisschool Roald Dahl, Sint-Michielsgestel
Carnavalsvereniging De Dors(t)vlegels, Sint-Michielsgestel
Scouting St. Tarcisius, Rosmalen
Koninklijke Kentalis dagbesteding Het Atelier, Berlicum

En vele particuliere optredens..

 

Zie hieronder voor meer reacties:

 


Laat bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 thoughts on “Reacties

 • Reply
  floris van delft

  Hoi dries het was heel leuk met jouw goochelworkshop en die goocheltruc van bertje vond ik het knapst zelfs ik snap hem niet maar nog een vraagje bij welke winkel koop jij die truc van die sliert uit je mond iedereen stont verbaast te kijken het was leuk doei floris negen jaar

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste Floris, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je de goochelworkshop leuk hebt gevonden! Ik vind het erg knap van je dat je al op zo’n jonge leeftijd zo veel trucs kunt uitvoeren. Vooral van de soepelheid van je kaartmanipulatie was ik erg van onder de indruk. Dit heb ik nog niet eerder gezien bij iemand van jouw leeftijd! De sliert uit de mond heet een “mouth coil” en is verkrijgbaar bij elke goochelwinkel. Je hebt deze in verschillende lengtes en kleuren. Veel succes met je hobby!

 • Reply
  Nettie

  Vandaag de grote dag….Dries komt mijn speciale dag een extra mooi tintje geven. Een voorstelling voor de drie kleuterklassen van onze school.
  Wat een betrokkenheid naar de kinderen heb je Dries. Mooi om te zien hoe de kinderen hebben genoten van je voorstelling. Mijn dag is goed begonnen en kon door Dries zijn voorstelling, niet meer stuk. Dank je….

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste Nettie, Bedankt voor je reactie op de goochelvoorstelling! Fijn om te lezen dat de kinderen het naar de zin hebben gehad! Ik vond het erg leuk om weer te mogen goochelen samen met de kleuters op de mytylschool Gabriël. Het is een super dankbaar publiek! Elke keer vind ik het weer mooi om te zien hoe jullie als team met zo veel passie jullie werk doen en hoe de kinderen het naar de zin hebben op de school! Bedankt voor de gastvrijheid op deze bijzondere school qua sfeer; hier kunnen veel scholen een voorbeeld aan nemen!

 • Reply
  Ria Janssen

  Goochelvoorstelling op de Mgr. Bekkersschool, school voor speciaal onderwijs, in Eindhoven.

  Op ons jaarlijks zomerfeest wat dit jaar het thema ” betoverend zomerfeest” had, kwam goochelaar Dries voor onze leerlingen van de SO en onderwijszorggroepen optreden. Het was een hele leuke voorstelling. Er was veel interactie met de leerlingen en hij wist ze ondanks hun verstandelijke beperking een uur lang te boeien. Hij speelde goed in op onze doelgroep. De kinderen mochten bij sommige acts assisteren wat ze natuurlijk erg leuk vonden. Ons zomerfeest werd mede door het optreden van goochelaar Dries een hele geslaagde dag.
  Dries bedankt daarvoor!!
  Groeten Ria Janssen.

 • Reply
  Amare Zorgcoaching Drunen

  Dries heeft tijdens het 10 jaar bestaan van Amare Zorgcoaching te Drunen 2 uur lang zowel de kinderen als volwassen prima weten te vermaken. De doelgroep (Autisme, ADHD, LVG etc) is voor Dries geen enkel probleem, hij weet de aandacht wel vast te houden.
  Leuke trucs en ballonnen vormen zijn zeer zeker in de smaak gevallen. Dries bedankt en er zullen vast meerdere opdrachten volgen. 🙂

 • Reply
  susan

  Vandaag een erg leuk verjaardagsfeestje met goochelaar Dries.
  Guus en zijn vriendjes hebben genoten. Ook de trucjes die ze geleerd hebben vonden
  ze geweldig. Super feestje, dank je wel groetjes Guus en Susan.

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste Guus en Susan, bedankt voor jullie reactie! Fijn om te lezen dat iedereen het leuk heeft gevonden! Ik vond het ook erg leuk om te doen en fijn dat iedereen goed meedeed! Veel succes met de geleerde trucs! Groetjes, Dries

 • Reply
  Linda

  Goochelvoorstelling Hertog van Brabantschool, Vught
  De voorstelling die je hebt gegeven op onze school was erg leuk! Zowel jonge als oude kinderen en de leerkrachten waren dan weer verbaasd, dan weer verwonderd en ontroerd en hebben ontzettend gelachen. Je wist de kinderen goed bij de voorstelling te betrekken, ze waren een uur lang geboeid. Na de show leerde je ze twee trucs en gaf ze een truc mee naar huis, wat ze helemaal geweldig vonden.
  Dank je wel voor de leuke middag, het was een magische opening van ons nieuwe schooljaar!
  Linda Key (leerkracht)

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste Linda,
   Bedankt voor je reactie. Fijn dat iedereen de goochelvoorstelling leuk heeft gevonden! Het was een enthousiaste groep.
   Bedankt dat ik heb mogen goochelen op jullie school!
   Groetjes, Dries

 • Reply
  Peer Desmense

  Beste Dries,
  Je optreden voor mijn afscheid als pensionerend leerkracht aan groep 4/5 van de Bossche Duizendpootschool, was geweldig. De kinderen lachten als nooit tevoren. Eentje riep dat dit de mooiste dag van zijn leven was. Heel erg bedankt hiervoor.

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste meneer Peer,
   Bedankt voor je reactie. Fijn dat de kinderen het leuk hebben gevonden! Ik hoop dat je het zelf ook leuk hebt gehad tijdens je laatste werkdag!
   Bedankt dat ik heb mogen goochelen in je klas. Geniet van je pensioen!
   Groetjes, Dries

 • Reply
  Sonny

  Dries kwam een goochelvoorstelling geven op onze meesters en juffenverjaardag op school.
  Het contact en de afstemming met Dries,voorafgaand aan de voorstelling, verliep heel prettig. Alles kon goed doorgesproken worden en fijn dat Dries zo snel reageert op mailtjes.
  De kinderen van groep 1 t/m 5 waren heel enthousiast en ontzettend betrokken bij de show. Wat knap dat Dries de stiltemomenten zo goed kan afwisselen met momenten waarop de kinderen mogen meedoen, zo bleven de kinderen heel betrokken.
  Het einde van de show was magisch en zorgde voor veel verwonderde snoetjes…

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste Sonny, bedankt voor je reactie. Het was een enthousiaste groep. Fijn om te lezen dat de kinderen het naar de zin hebben gehad! Bedankt dat ik heb mogen goochelen op jullie school! Groetjes, Dries

 • Reply
  natascha stokman

  Beste Dries,

  Het beste idee ooit om jou te vragen te komen goochelen op het kinderfeestje van onze dochter Jasmijn deze maand. Van gespannen gezichtjes, enthousiast betrokken kindjes tot complete hilariteit! Het is jammer dat ik geen video’s kan plaatsen in de reactie, want dat zou de beste review zijn.
  Hoe leuk ga je om met de kinderen, betrek je alle kindjes die betrokken willen worden!
  Uiteindelijk hebben we op 4 manieren ontzettend veel plezier gehad van jouw komst:
  – de super enthousiaste en tot gillend lachende kindjes
  – het plezier van de aanwezige volwassenen die genieten (van jouw show natuurlijk en) van het plezier van de kindjes
  – de ouders van de kindjes die er niet bij waren n.a.v. de video’s die ik ze stuurde
  – de super leuke herinneringen en grote glimlach waarmee wij de video’s nog terugkijken

  Al met al: je bent een topper en ik kan je van harte aanbevelen, jij maakt van ieder kinderfeestje een succes!

  hartelijk bedankt!
  natascha stokman

 • Reply
  Marianne Blom

  Hoi Dries,
  Graag wil ik je nogmaals extra bedanken voor de fantastische middag die je voor ons verzorgd hebt.
  Na afloop heb ik van onze kinderen gehoord dat de schooltasjes voor vandaag allemaal gevuld waren met de goochelattributen die ze van jou gehad hebben. Succes bij je werk, wij vonden het prachtig, ik hoop dat ik ook anderen enthousiast voor het goochelen kan maken.
  Vriendelijke groet, Marianne Blom, mede vooral namens alle kleinkinderen Lotte, Sietse, Matteo, Ilja, Benjamin, Roos, Faas en Sol en hun ouders

 • Reply
  Stefanie

  Vandaag een heel leuk kinderfeestje gehad met goochelaar Dries. Een leuke ‘interactieve’ goochel middag met 11 meisjes van 8 en 9 jaar. Best een grote groep kindjes voor een kinderfeestje dus…en een kritisch publiek deze dametjes, maar van het begin tot het einde de aandacht bij de show. Top gedaan Dries!

 • Reply
  Bianca

  Dries was bij ons op het feestje. 2-4-2022. Super leuk zoals hij de kinderen en de volwassenen in het ootje neemt. Zeker een aanrader.

 • Reply
  Rob

  Goochelaar Dries is super, buiten dat hij een geweldige goochelaar is,is hij ook een ras entertainer.
  Echt een aanrader en we hopen hem in de toekomst nog eens te mogen zien, want de trucs zijn zo verbazingwekkend.
  We zaten er met onze neus bovenop en je blijft je verwonderen hoe het toch mogelijk is.
  Nogmaals hartstikke bedankt!

 • Reply
  Stephanie Kuppens

  Gister kinderfeestje van mijn dochter van 6 gehad. 10 kindjes kwamen er op haar feestje. Ze hebben allemaal zo hard moeten lachen! Van begin tot eind. Het was geweldig!
  Bedankt Dries voor deze heerlijke gezellig dag.

 • Reply
  Het Gouden paar oet Tungelder

  Dries Pellis uit Sint-Michielsgestel heeft ons Gouden Huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag gemaakt. Alle aanwezigen van jong tot oud hebben genoten van zijn optreden. Goochelaar Dries is super, buiten dat hij een geweldige goochelaar is, is hij ook een ras entertainer.
  We zaten er met onze neus bovenop en je blijft je verwonderen hoe het toch mogelijk is.
  Nogmaals hartstikke bedankt! De manier waarop hij zowel de jeugd als ook alle andere aanwezigen bezig heeft gehouden met zijn goocheltrucs is fantastisch. Echt een aanrader en we hopen hem in de toekomst nog eens te mogen zien, want zijn trucs zijn verbazingwekkend. Na afloop van zijn optreden kreeg Dries een geweldig applaus van alle feestgangers. Kortom, een geweldige aanrader voor iedereen die zijn feest extra allure wil geven.

  • Reply
   goochelaardries Post auteur

   Beste familie Coolen, bedankt voor jullie reactie! Het was een gezellige groep mensen! Fijn dat alles naar wens is geweest! Met vriendelijke groet, Goochelaar Dries

 • Reply
  Daan

  Dries heeft ons familiefeest naar een hoger niveau getild.
  Kinderen hebben enorm genoten, ook de volwassenen!

  Echt heel leuk.

  Top Dries!